2007-12-18

Arrangörscitat

Citat från en arrangör i veckan:
"Vi har ordnat en liten scen samt en bärbar mick."
Särskilt tacksam är jag över att micken är bärbar. Stort tack.

2007-12-08

Ännu en firmafest

Igår var jag på en firmafest för sjuksköterskor och läkare. Det var kul, men först var jag lätt oroad eftersom det var en man som stönade och vrålade och kluckade och lät på det stora hela taget som en säl då och då under middagen. Jag började fantisera om att han var en läkare som hade Tourettes syndrom och att det var extra spännande när han gick ronden... Men mest troligt var att mannen ifråga hade fått lite för mycket alkohol, och jag såg en show framför mig med inslag av säl. Oroande. Det visade sig emellertid att man delat ut små lappar under middagen där folk hade fått olika uppmaningar. Denne man hade fått en lapp där det stod att han skulle hålla på och ge ifrån sig en massa ljud helt omotiverat. Och han tog lappen på allvar. Han började bröla under min show också, men jag införlivade honom i showen och fick otroligt bra betalt för det. Standup Comedy, i samarbete med sälmannen.

2007-12-04

Klubb Trampolin

Följde med i en bil till Göteborg igår. Bilen innehöll ett gäng malmökomiker som skulle upp och visa var skåpet skulle stå. Platsen för detta var Harrys och klubben var Trampolin. Det var jättekul att följa med, jag trodde egentligen inte att jag hade speciellt mycket nytt, jag har inte hunnit skriva något på senaste tiden på grund av mycket jobb, men jag letade febrilt bland mina gamla idéer ett par dagar innan resan, och jag hittade några guldkorn som aldrig riktigt fått chansen. Och resultatet var glädjande!

Jag hade väl inga jättemängder nytt, men de två-tre minuter det handlade om fungerade ändå i det närmaste prickfritt. Det är alltid sånt som värmer.
Det var en trevlig kväll, om än lite för lång. Jag såg inte alla komiker för att jag sprang och repade för egen del, men det var ändå många duktiga som jag inte sett förut. Sen i vårt gäng från Malmö så utmärkte sig Nils Lind extra mycket genom att rocka röven av publiken fullständigt!
Trampolin var en bra scen att testa nytt på! Härlig publik, skönt ställe. Jag gillar ju Harrys, men jag har bara varit där på de vanliga kvällarna tidigare, så detta var en ny erfarenhet. Hatten av för Klubb Trampolin med Martin Krantz i spetsen!

2007-12-01

Ledig...

En extremt händelserik arbetsvecka är avslutad, och jag kan se fram emot en ledig helg för en gångs skull. Hoppas jag i alla fall... Jag har förutom alla jobb i veckan hunnit med en rejäl släng av magsjuka, något man alltid önskar sig när man har som mest att göra...

Annars är det en del med jobb inför Malmö Comedy Festival nu (www.malmocomedyfestival.se) som går av stapeln i slutet av januari. Kommer bli en händelse utöver det vanliga! Och så har jag en ny klubb på gång i vår, en traditionell headlinerklubb som jag tror kommer bli riktigt bra. Jag ska berätta mer om den vid senare tillfälle.
Men till att börja med nu då så är det helg. Och jag tänker vara ledig. Så underbart...