2008-02-28

Från Hässleholm till Stockholm

Var konferencier på mitt relativt nystartade projekt HÄCK i tisdags. Och på denna andra kväll någonsin på Hässleholm Comedy Klubb släpps det också biljetter till en extraföreställning 23/5 med Måns Möller och Hasse Brontén eftersom det bara finns ett fåtal biljetter kvar för resten av säsongen. Succé? Det kan man väl säga!

Thomas Petersson och Jesper Rönndahl var huvudgäster denna kväll, och de tillsammans med Eric Andersson, Erik Börén och Olle Tapper gjorde det till en helkväll för alla inblandade. Speciellt lycklig blir man när man hör restaurangägaren stå i baren och garva i kapp med publiken. Inte undra på att det har gått så bra med en så engagerad kille som klubbägare...

Sen igår var jag på Norra Brunn. Om den kvällen finns inte mycket att säga... Hasse Brontén har bloggat om den här: http://hahahasse.blogs.com/ha_ha_hasse/2008/02/superskum-kvll.html
Jag är ändå nöjd, jag gjorde det jag skulle utan att nervositet eller dylikt tog över. Känns skönt att vara på Norra Brunn, jag känner mig rätt hemma där trots allt. Ska köra där ikväll också, hoppas publiken från igår inte bokade två kvällar...

2008-02-24

Prick-Prick och Göteborg

Sitter på centralen i Göteborg, ska snart med tåget hem.
I fredags var jag på Prick-Prick i Lund och körde, det var kul. Jag hade utvecklat några av grejerna jag körde på Oslipat, men jag var inte lika skärpt på Prick-Prick. Jag vet inte vad som tog åt mig, men jag blev mycket mer nervös än jag brukar. Det är tradigt, eftersom man vet att det blir bättre om man bara kan slappna av... Hursomhelst så skötte jag mig väldigt bra ändå, så jag ska väl inte klaga alltför mycket.

Igår körde jag på ett privatgig utanför Partille i Göteborg. 150 stycken ungdomar på konferens. Det var ett underbart härligt gäng, och jag fick fart på dem direkt. Körde bland annat mina nyaste grejer som jag kört två gånger och de fortsätter att fungera precis som de ska. Var inte jättesugen att åka iväg egentligen, jag känner mig fortfarande rätt så trött. Men när jag väl kom iväg så var det värt det. Detta hade jag definitivt inte velat missa!

2008-02-21

Oslipat

Åh, vad skönt...
Jag var på Oslipat igår, och efter en lång periods torka och ågren och allt vad man kan tänka sig så gick jag trots allt upp på scen med en ansenlig mängd nytt. Jag vet fortfarande inte riktigt hur det gick till, det enda jag vet är att jag fem minuter innan jag skulle vara på plats på Jeriko fortfarande satt hemma vid datorn och slet mitt hår. Självkänslan har definitivt inte varit på topp nånstans, därför var det extra skönt att gå upp på scen och bara köra. Märka att mycket av det nya fungerade bra. Märka att jag faktiskt är bättre än vad jag tror. Märka att det är roligt med standup.

Just det sistnämnda var välbehövligt. Inte minst med tanke på att jag nu har fem gig inom en sjudagarsperiod. För det är roligt med standup!

2008-02-15

Hej igen!

Nu har det gått nån månad sen jag bloggade senast. Jag har varit rätt så apsliten och mått dåligt så jag har försökt att vila upp mig lite och utöka tillvaron från bara standup till standup plus lite annat. Börjat sjunga i kör igen bland annat! Och tagit upp mitt gamla biljardintresse.
Sen har jag förstås varit ute och gigat också, bland annat i Arvika på Ritz. Det var årets första gig i början av januari på klubben Get Up Standup, och det kan jag säga, får ni tillfälle att åka dit så gör det! Enormt bra klubb. Jag gjorde ett gig jag känner mig enormt stolt över. Underbart sätt att börja året på.

Sen dess har jag hunnit med mycket annat också:
Medverkade i www.malmocomedyfestival.se (vilket arrangemang det blev! Inte missa nästa gång om du nu inte var där...)

Startade upp en klubb i Hässleholm i januari, www.häck.nu, tillsammans med Kringlan och naturligtvis den sköna dansken Thomas Hansen. Succé på premiären och utsålt till nästa gång samma dag som premiären. Otroligt kul!

Nu närmast väntar en intensiv klubbperiod, jag ska gästa Oslipat och Prick-Prick nästa vecka, sen gör jag en liten avstickare på ett privatgig i Göteborg för att sedan fortsätta veckan därpå med HÄCK och två kvällar på Norra Brunn. Det ska bli jättekul, det enda är väl att det varit dåligt på skrivfronten nu när jag mått kass. Prioriteringen har helt enkelt legat på annat. Norra Brunn är dock inga problem, det var ett tag sen jag var i Stockholm så där kommer jag ändå ha mycket nytt. Men med lite rövtur ska jag väl lyckas komma upp med nåt nytt till klubbveckan i Skåne också :-)