2010-06-10

Standup i Malmö JUST NU!

Ska medverka i en liten reklamfilm, det ska bli skoj :-)
Mer om det när det är klart. Vad annars?

Det är tre stycken splitter nya standupklubbar på gång nu i närområdet!

- Stereo Love
, med Johannes Finnlaugsson och Nils Lind i spetsen. Banco de la Musica på Stortorget i Malmö är platsen, och premiären sker nu på lördag kl 21.00! Inträde 50 spänn.

- Funny Gang, en kille som heter Jakob Molander är initiativtagare, mc under kvällarna kommer variera. Restaurang Rex på Nobelvägen (nära Nobeltorget) är platsen, premiär nu på söndag kl 20.00! Gratis inträde.

- Gessie byakrog, ligger utåt Vellinge till, där startar Mackan Andersson upp standup med en premiärkväll 1 juli! Det är en häftig lokal och underbart ställe, så det kan varmt rekommenderas! Undertecknad kommer stå på scen, tillsammans med andra sköna typer. Barbiljett ca 100 kr, annars kan man köpa matbiljett där showen ingår. Mer info om detta kommer troligen att finnas på http://gessiebyakrog.com inom kort.

- Och sen, inte att förglömma, Mässingshornet på Kirseberg, den relativt nya och galna standupklubben kör igen nu på måndag 14/6. Ta med er släkt och vänner och ta del av standup i denna halvgalna men helmysiga klubb. Bör upplevas... Gratis entré.

-MACK kör som vanligt på tisdag igen, Johan Glans och Ann Westin står bland annat för skratten. Så utsålt som det kan bli, men det finns fortfarande biljetter till veckan därpå, med bl a Jesper Rönndahl. De biljetterna finns på http://www.kulturcentralen.nu/

Vi ses nånstans i Malmötrakten!

Inga kommentarer: