2010-03-25

The Tivoli igår

Det var en kul men ganska speciell kväll på Tivoli igår, lite konstig rentav. Det var rätt mycket män i publiken, om det inverkade, män är ju lite konstiga ;-)

Medverkande komiker var förutom jag själv också Lars Magnusson, Fredrik T Olsson, Niklas Andersson, Tomas Högblom, Malin Nanhed, Sven Brundin, Ami Hallberg Pauli och Måns Nilsson. Konferencier var Martin Svensson.

Publiken var inte så lättflörtade, och det märktes redan från start. Jag var trea ut i första akten, då var det lite varmare i lokalen och jag gjorde ett ganska tajt framträdande utan några krusiduller. Jag fick rätt bra betalt av publiken och kände lite mer scennärvaro än jag känt de senaste gångerna. Efter mig körde Niklas Andersson och briljerade. Han drog upp kvällen ytterligare några hack och skrattsalvorna ekade. Sen var det paus. Men när andra akten började så var det lite trögt igen, det var som om nån serverat nåt olämpligt under pausen... Men det tog sig lite efterhand. Härlig och mysig lokal, härliga människor, roliga kollegor och lite tulpaner. Jag hade en kul kväll!

2010-03-18

Hoppsan...

Nu var det länge sen jag bloggade här, så kan vi inte ha det...
Jag har till exempel inte berättat om "Bara Brudar" som var på intiman i Stockholm 8 och 9 mars. Jag var där 9 mars, och det var en riktigt skön kväll från början till slut. Här är några bilder från kvällen:
http://www.svenskstandup.se/pix2/bb100309/index.html

Jag är ganska nöjd med min egen insats även om jag kände att tidspressen inte spelade mig i händerna. Jag skulle köra i andra akten och hade fem minuter. Eftersom det var ett par i första akten som hade dragit över så blev det extra mycket förmaningar "se nu till att hålla tiden" och jag strök en grej för att vara säker på att hålla min tilldelade tid, men kände mig ändå lite stressad strax innan. Väl på scen så levererade jag starkt men jag hittade inte riktigt den där sköna scennärvaron som man gärna vill ha. Det var bra, men man vet ju själv hur det kan vara när det är så där RIKTIGT grymmebra, "in the zone", och så var det inte riktigt. Jag såg inte alla uppträda, men av dem jag såg så verkade i alla fall Cilla Domstad, Marika Carlsson och Ann Westin ha varit rejält "in the zone".

Stort tack till arrangörerna Zeid, Cecci och Elina. Hoppas ni gör om det nästa år -jag kommer gärna igen :-)

Ikväll blir det MACK med Al Pitcher, Martin Lagos och Martin Krantz m fl!