2009-09-30

Åh, så härligt!!!

Jag fick en supporttid på MACK 1 oktober, och de senaste gångerna jag kört på MACK har jag känt mig tjatig eftersom jag upprepat mig. Jag har skrivit lite smågrejer nytt då och då, men inget längre sjok, och det är en klar nackdel om man uppträder mycket på samma ställe.

Under ett par veckors tid har jag nu jobbat hårt med att producera nytt material. Skrivkramp har varit mitt mellannamn under flera år, och jag har länge haft dåligt självförtroende i skrivandet. Men nu fick jag överbevisa mig själv. Ger jag mig på det istället för att ge upp det så går det.

Ikväll körde jag på Dockan Comedys höstpremiär nere på Dockplats. Jag körde över 13 minuter, och allt var helt nytt bortsett från ett kort skämt som jag kört en gång tidigare. Dessutom glömde jag några grejer, så allt som allt blir det nog 14-15 minuter nytt och väl genomarbetat materiel! Och det mesta funkade bra eller till och med mycket bra.

Ärligt talat -det trodde jag aldrig. Aldrig. Jag har aldrig tidigare gått upp med så mycket nytt någon gång i min karriär. När jag var helt ny var ju allt nytt materiel, men då körde man ju inte så länge i sträck.

Jag tror det blir en bra kväll på MACK imorgon!

6 kommentarer:

Rulle sa...

Skriv inte
Ha det i hågen

Sara sa...

härligt Elin :)

Elin sa...

Tack :-)

Baronessan sa...

Full fart framåt och Lycka till!

Fritte Fritzson sa...

Roligt! Det är en speciell känsla när nytt sitter som en smäck! Ser fram emot att se det snart.

Elin sa...

Baronessan: Absolut, tack så mycket!

Fritte: Det räknar jag med att du får göra!