2008-05-24

Extraföreställning på HÄCK

Igår körde vi en extraföreställning på HÄCK med Måns Möller och Hasse Brontén. Som extrakomiker kunde man se Jörund Larsen, Nicklas Perslow och Mats Andersson.

...och vilken kväll det blev! Det var verkligen en dunderkväll. Man är så stolt när man får ta hand om en så bra klubb, bra publik, bra arrangör och ja, toppenställe helt enkelt! Måns gav mig mycket cred igår både på och utanför scenen, det blev jag jätteglad över. Om komikerna tycker att det är en bra klubb så sprids ryktet och mitt jobb att boka blir också lättare :-)

Jörund Larsen är en av mina nya favoriter, han charmar publiken totalt och har en skön, go stil på scen. Sen har vi Nicklas Perslow, fjortonåringen som det skrevs om i Sydsvenskan, han är duktig. Och så körde Mats denna kväll också, mycket nyare grejer som är jättebra.

Det som var mest minnesvärt under kvällen var dock Måns publiksnack, han bara går igång och improviserar så halva Hässleholm får andnöd... Vilken mästare! Helt otroligt... Det roligaste är när han har improviserat ett tag, har drivit med nån i publiken som till slut vill ge svar på tal och säger: "Håll dig till manus!"

Jag garvade så jag trodde jag skulle dö...

[Häcken.nu skriver om kvällen här]
[Mats skriver om kvällen här]
[Måns skriver om kvällen (gästar Hasses blogg) här]
[Hasse skriver om kvällen här]


Andra bloggar om: , , , , , , , , , , , , ,

2 kommentarer:

Martin sa...

Tack för den verbala länkningern och länken på sidan. Ju fler besökare desto mer drivkraft att köra en fan-sida. Statistik är så lätt att ta till sig.
De bloggposter som finns om kvällen verkar tyda på att alla trivdes ordentligt. Extra boost för konferencieren, keep up the good work!

Elin :-) sa...

Tack själv! Det du gör är ovärderligt, det hjälper klubben framåt och det skapar mer intresse. Men jag tackar också för uppmuntran, det behövs det med :-) En sak som är lite trist är att jag troligen aldrig kan komma och köra som komiker själv på HÄCK. Med en sån klubb kan man nästan bli lite avundsjuk på de man presenterar... ;-)