2008-10-29

HÄCK

Gårdagens kväll på HÄCK -Hässleholm Comedy Klubb torde vara historisk. Om jag har rätt i mitt påstående så är det första gången en klubbkväll säljs ut över ett halvår innan. Den 8 april släpptes biljetterna och en timma senare var de slut. Varför? Svaret är Glans. Och det finns knappt några superlativ kvar att använda när det gäller den mannen... De som hade väntat på att få se honom sen april hade inte väntat förgäves, förväntningarna var höga men han infriade dem med råge.

Men det var fler komiker på plats. Teresa Tönisberg var i toppform, hon var också enormt bra! Vilket flyt, vilken tajming. Förutom henne fick vi också se Niklas Folkegård och Ulle Bååth på scen som båda också gjorde bra ifrån sig. För att inte tala om konferencieren ;-)
Jag hade med mig några nya skämt för kvällen, schabblade dock på ett par av dem, men fick ändå lite svar. Kändes toppen att möta HÄCK-publiken igen efter en lång månads väntan. Nu väntar vi på att få reda på om Statt vill fortsätta succén eller ej, det är väl bara att hoppas på det bästa!

Inga kommentarer: