2009-04-22

Jalla upp på scen!

Fick uppdraget att vara konferencier på en av deltävlingarna i Jalla upp på Scen! De ringde mindre än en timme innan det skulle börja, så det var lite hastigt och lustigt. Ska väl villigt erkänna att det inte riktigt var min miljö, jag hade inte alla nycklar som behövdes för att nå högstadieungdomarna i rapvärlden, men jag gjorde ett gott jobb ändå.

Roligast var när jag frågade en av de medverkande om han hade någon rapartist som idol. Han svarade:
"Min mamma, hon rappar när hon står och steker köttbullar!"
Härlig kväll, många duktiga ungdomar.

Igår kikade jag in på Garva. Mest för att jag ville se Conny Hanssons andra gig. Han är en kompis till en kompis, och vi träffades för nån månad sen. Han berättade att han kanske ville testa. Så jag pushade honom, tipsade honom om var han skulle vända sig och vad han skulle tänka på. Det är VÄLDIGT roligt att få se nya talanger blomma ut på scenen. Conny var lysande, jag ser fram emot att se honom utvecklas!

2 kommentarer:

Agneta sa...

Med rätt coaching så kommer det säkert att bli bra, nu när han har dig att vända sig till!
Du behöver inte riva Ringmuren ännu, jag håller på ett tag till. Men ibland måste man fundera på varför man gör vissa saker, som ingen tvingat en till eller ens frågat efter.

Trevlig helg

Elin :-) sa...

Visst ska man det. Fundera alltså. Men en sak har du fel i! Det är visst folk som frågar efter att du gör denna vissa sak :-)

Vi hörs och ses!