2010-08-11

MACKalöst bra (kass ordvits, jag vet)

Åh, så underbart, en helt sagolik kväll på Ribban igår...
Ibland är det bara så magiskt, från början till slut! Publiken var med på noterna från första stund. Jag hade därmed inga som helst svårigheter att göra ett riktigt bra jobb som konferencier, jag kunde tramsa runt med publiken med full scennärvaro och när första komikern gick på så kändes det väldigt bra. Skönt med lite revansch från sist på MACK när jag var konferencier, då publiken var mer reserverad och publikkontakten var långt ifrån självklar.

Skönt också att det blev en så bra kväll, för innan vi släppte in publiken så var det hyfsat kaotiskt. Vi brukar vara i alla fall fem pers som hjälps åt att rigga ljus, fixa scenen och sätta ut alla (170) stolar. Igår var vi tre personer... Så vi slet rejält för att få allt på plats i tid för insläpp. Och vi hade nog inte hunnit helt om det inte vore för att kursarna från Fridhem som skulle uppträda hjälpte till att langa ut stolar när de kom. Tack för det! Allt ordnar sig alltid :-)

De underbara och härliga komiker på scen som gjorde denna kväll till vad den blev var:

Anna-Lena Brundin
Thomas Oredsson
Zeid Andersson
Eric Löwentahl
Natalie Söderqvist
Jonas Ljung
Ludde Samuelsson
Anneli Abrahamsson
Joakim Thörn
Sara Andersson
Niklas Folkegård
Anders Löfberg

Alla gjorde strålande framträdanden, och när Anna-Lena som tolfte komiker kom upp på scenen så toppade hon verkligen kvällen. Publiken verkade inte ha tappat det minsta av energin som fanns från början, de var där för att ha roligt, och roligt fick de! De klappade in Anna-Lena för att de inte kunde få nog.

En lång kväll med lite stök och bök innan, men får man ha så här roligt så är det värt det!!

1 kommentar:

Baronessan sa...

Grattis till att det gick så bra!