2009-12-15

Årets sista gig

Jag gjorde årets sista gig ikväll, för ca 60 programmerare i Malmö. De käkade i angränsande lokaler och lyssnade sen på en föreläsning. Efter det fick de flytta in till en liten hörsal där vi möblerat biosittning, tajt och bra. Enda nackdelen var att det inte fanns mikrofon där, men det var ändå det bästa alternativet. Där mikrofonen fanns så var möbleringen inte optimal, och eftersom de inte var så många (och hyfsat nyktra=ingen att käfta mot) så funkade det utan mikrofon.

Kändes på papperet som det kunde bli ett svårt gig, bara killar kan vara avigt ibland. Men inte ikväll! De var med från start och allt flöt på perfekt. Underbart härligt gäng, och det blev en skön dynamik och här och nu-känsla där materialet verkligen levde upp. Mats var också med och gjorde också ett jättebra gig. Jättekul sätt att avsluta året på!

Annars har det ju varit ganska tufft i höst gigmässigt, det har känts att lågkonjunkturen haft strypgrepp på företagen. Andra halvan av hösten har det dock varit bättre för min del, det var skönt. Det går mot bättre tider :-)

1 kommentar:

Hörselskydd sa...

Grattis
Kvalitet segrade över kvantitet
Mikrofon och förstärkare alltså
Hårdrockare? Pyttsan