2008-10-02

Dockan Comedy

Var på Dockan och uppträdde igår. De har denna säsong flyttat verksamheten till restaurangen bredvid Dockplats 16. Det är samma ägare och Elephanten, som den aktuella lokalen heter, är mycket bättre lämpad för standup.

Det var rätt mycket folk, men tyvärr bestod halva publiken av ett sällskap som satte sig till bords för att äta precis innan showen började. De satt dessutom precis framför scenen, och med de förutsättningarna är det svårt att göra något av det. Alla i första akten kämpade bra med att dra upp temperaturen i lokalen, men handikappet var uppenbart. I pausen lämnade nästan hela det sällskapet och det blev lite tomt, framför allt framme vid scenen. Men efter en uppmaning så flyttade flera fram, och den publik som sedan var kvar i andra akten var betydligt mer intresserade, och kvällen tog sig.

Extra kul var det denna kväll att se Cecilia Ramstedt. Hon har en egen stil och är så pass ny så den har inte "satt sig" riktigt än. Men ikväll så ramlade pusselbitarna på plats, hon levererade klockrent med en underbar tajming och precision. Mycket bra.

Själv testade jag lite nytt som föll i god jord, flera korta skämt. Skulle vilja komma upp med en lite längre rutin men det är inte min starka sida. Oredan kallade mig för "The shortstory Lady" för flera år sen, och det finns väl anledning :-)

Andra bloggar om: , , , , , ,

Inga kommentarer: