2007-08-07

Just nu!

Har varit sjuk några dagar, men det börjar ge sig. Senaste giget var på Viarps Gård utanför Simrishamn med Lennie Norman och Mats Andersson. Det var ett trevligt arrangemang, den enda nackdelen -förutom att publiken inte förväntade sig någon annan komiker än Lennie- var att serveringen drog ut på det så vi fick stryka en del i sista minuten för att hålla en rimlig tidsram. Men det funkade det också!

Närmast nu är komikerfestivalen på Norra Brunn. Det är roligt, ett gig jag ser fram emot. Kanske jag får nån tid på Norra Brunn i höst också. Det vet man aldrig förstås, men det finns ju en chans :-)

Annars jobbar vi precis i juryn (Özz Nûjen, Janne Westerlund, Jakob Öqvist, Lena Frisk, Marika Carlsson och jag) med nomineringarna och även motiveringarna till Svenska Standup-galan den 28 augusti på Södra Teatern i Stockholm. Det är en hel del priser som ska delas ut, årets manliga komiker, årets kvinnliga komiker, årets nykomling, årets hederspris, årets Skrattstock. Det är inte ett helt lätt arbete, men jag försäkrar att det kommer att bli värdiga vinnare!

Inga kommentarer: