2008-07-03

Premiär på Dockan Comedy!

Igår hade jag äran att medverka på Dockan Comedys premiär! Det är Andersson x 3 som håller i klubben, Eric Andersson, Thomas Andersson och Mats Andersson. En ny klubb är ju som ett oskrivet blad, man kan aldrig riktigt veta hur det går förrän efteråt. Men jag får säga att premiären blev väldigt bra! Visst, stället ligger lite off, men bara man får dit folk och fä varje onsdag framöver så blir det säkert en bra try-outscen. Förutsatt att personalen fattar att de måste stänga baren när komikerna är på scen förstås. Annars funkar det inte.

Jag var i ärlighetens namn rätt ledsen igår eftersom jag fick en riktigt elak kommentar på min humorblogg. Jag har rätt många besökare där, oftast får jag snälla kommentarer, men då och då är det nån som surnar till, det är oundvikligt. Är man då lite ur form så blir det mer impact än nödvändigt. Därmed var jag inte alls på g, kände mig less och trött med en tappad sug som inte ens Saida hade kunnat hjälpa mig hitta. Nu är hon ju dessutom död vilket gör det ännu svårare.

Till slut uppbådade jag ändå nån form av energi för att ta mig iväg efter att Mats peppat mig. Jag kunde ju inte missa premiären av min pojkväns klubb! Plus att jag var uppsatt för att köra. Och det blev jättekul! Massa härliga människor, både komiker och publik. Robin kom förbi också fast han inte skulle köra, och jag förstår honom. En ny klubb, då blir man nyfiken :-) Jag satt och pratade lite med Marika Carlsson innan, hon skulle testa nytt. Det var också min ambition trots att jag var så off. Men det gick bra. Jag öppnade med ett helt nytt skämt som satt, och de andra grejerna funkade hyfsat, åtminstone fick jag lite feeling för materialet. Ska testa det igen på Ribban på tisdag tänkte jag. Fick jättebra respons av Marika, hon såg en attityd i vissa rutiner hon ville se mer av eftersom hon tyckte den passade mig perfekt. Det blev lite av en aha-upplevelse, det är så bra att få lite objektiv respons, ibland är man insnöad...

Alla komiker gjorde ett jättebra jobb, och de som kom till Dockplats 16 denna soliga onsdag fick förutom mig även se:

Eric Andersson (konferencier)
Ludde Samuelsson
Niklas Perslow
Anna Swane
Mats Andersson
Marika Carlsson
Thomas Andersson
Teresa Tönisberg

Grattis Anderssöner till en lyckad premiärkväll!

Andra bloggar om: , , , , , , , , , , , , , , , , ,

2 kommentarer:

Agneta sa...

Hej!
Skit i fåniga bloggkommetarer (jag läste den). Den anonyma fegisen som påstod sig strunta i vad du har att säga tog sig ändå tid att leta sig in på din blogg, så lite intresserad måste han/hon vara ändå.

Massor av kramar från en gotländska som gillar dig.

Elin :-) sa...

Tack :-) Du vet hur det kan vara ibland... Det var förresten jättekul att se dig i tisdags! Hoppas på att få se dig snart igen, på eller utanför scen. Kramar