2009-07-25

Standup på Möllevångsfestivalen!

Igår var det standup på Moriskan under Möllevångsfestivalen. Jag var med förra året också, men då var det rörigare än denna gång (så här var det då).

Denna gång var det teknik på plats och många som hjälpte till med möblering. Och informationen hade också nått ut, för lokalen var smockfull från start till slut. Garva Comedy Club startade 20.00 med ett starkt set, sen var det paus i ca 10 minuter innan MACK tog vid stafettpinnen. Jag var konferencier och det var jätteroligt. Björn Tennfors, Karin Fagerlund, Mattias Olsson, Sven Nilsson, Mats Andersson, Mackan Andersson och sist men inte minst en riktig praktneger som toppade kvällen, alltid lika goa Khalid Geire!

Det var bra kvalité rakt igenom, underbart härlig publik som bjöd upp till dans från början. Och vilket röj det var! Roligast tyckte jag personligen det var att se Sven Nilsson som gjorde sin debut. Han var väldigt bra! Han stack ut lite med sin ålder (60 år) och sitt sätt. Hans material var skruvat och leveransen klockren. Publiken formligen tjöt av skratt.

Tack allihopa, både Garvas och MACK:s komiker för en fantastisk kväll, och tack till den underbara publiken som gjorde det möjligt!

1 kommentar:

Rulle sa...

60 år?
Hastighetsbegränsningsskylt