2008-06-01

Hysteri

Läser på Aftonbladet och Expressen om Standupfestivalen Skrattstock på Långholmen och hur de var tvungen att evakuera Björn Gustafsson efter hans framträdande. Vanligtvis brukar Skrattstock dra ca 3000 personer. Denna gång hade det varit 12 000 personer (!) på plats , och en ansenlig mängd av dessa försökte tränga sig fram för att få en skymt eller en bild av Björn som fick sitta instängd i en bil en timme för att få vara ifred.

På bilderna i tidningarna ser man bland annat komikerna Petra Mede, Christopher Linnell och Sven Brundin agera livvakter till honom i kaoset...

Vad ska man säga? Popularitet har ett pris, och det tycks hyfsat dyrt för Björn just nu. Han är jättetrevlig och jag gillar honom, men jag hoppas ändå han blir liiiite mindre populär och att hysterin lugnar sig en smula, för hans skull.

Andra bloggar om: , , , , , , , , , , , , , , , ,

3 kommentarer:

Anonym sa...

Det är helt otroligt med dessa tjejer som blir helt galna. Ofta klagas det på killar som är påträngande på krogen. Men... det har ju uppenbarligen sin solklara motsvarighet i tjejernas läger med.

Elin sa...

Absolut! Skrikande tonårstjejer är ingen hit...

Anonym sa...

Charlie, skillnaden kanske är att vi killar kan uppskatta vem som helst medan skrikande tonårstjejer är så kräsna att det inte duger med något mindre än en kändis, om det så är en 30 år äldre Per Gessle :-P